Υπηρεσίες

ΣυνέδριαΑξιόπιστες υπηρεσίες για τις μεταφορές σας βρισκόμαστε στην διάθεση σας 24ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα έτοιμοι να παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες, ασφαλείς  και οικονομικές υπηρεσίες μεταφοράς για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο στόλος των αυτοκινήτων μας είναι από τους πλέον σύγχρονους με αυτοκίνητα όλων των τύπων (sedan, station wagon).

Κερδίστε χρόνο και χρήματα προγραμματίζοντας την μεταφορά σας με το r/t express.

Είτε πρόκειται για μεταφορά από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος είτε τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Είτε για την μεταφορά σας σε προορισμούς εκτός αττικής.

Οι οδηγοί μας θα σας περιμένουν στο σημείο αφίξεως σας κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομα σας.

Ευπαθείς ΟμάδεςΘα σας βοηθήσουν στην επιβίβαση σας με τις αποσκευές σας μέχρι τον τελικό σας προορισμό. Κατά την παραλαβή σας από οποιοδήποτε άλλο μέρος (ξενοδοχείο, οικία) το τηλεφωνικό μας κέντρο θα σας ενημερώσει για την άφιξη μας.

Όλες οι αφίξεις παρακολουθούνται διαδικτυακά για τυχόν αλλαγές στην ώρα ώστε να βρισκόμαστε εκεί την σωστή ώρα αποφεύγοντας τυχόν ταλαιπωρία σας  τις επιπλέον χρεώσεις ή άγχος για το πρόγραμμα σας πράγματα που μπορεί να σας χαλάσουν την διάθεση.

Επίσης μπορούμε να σας παρέχουμε την δυνατότητα μίσθωσης προσωπικού οδηγού (πολύωρη μίσθωση) για τις μετακινήσεις σας στην Αθήνα, για τα επαγγελματικά σας ραντεβού ή στα ταξίδια σας.

Η μεταφορά σας με το r/t express για πελάτες που δεν θέλουν να χρονοτριβούν να εμπλέκονται με ενοικιάσεις αυτοκινήτων, με το κυκλοφοριακό χάος ή την εύρεση χώρου στάθμευσης γίνετε πάντα μέσω των έμπειρων οδηγών μας με άριστη γνώση της Αθήνας.

Για την μεταφορά σας στα επαγγελματικά σας ραντεβού ψώνια ή διασκέδαση προτιμήστε έναν από τους έμπειρους οδηγούς μας ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει με το πρόγραμμα σας.

*η χρέωση στην πολύωρη μίσθωση είναι με την ώρα.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο 230 αυτοκίνητων παντός τύπου πλήρες πιστοποιημένο με πεπειραμένους και ευγενείς επαγγελματίες οδηγούς το r/t express παρέχει την μίσθωση προσωπικού οδηγού.

Διαθέτοντας σας έναν από τους πεπειραμένους οδηγούς μας με άριστη γνώση της Αθήνας η μεταφορά σας με το r/t express  για πελάτες που δεν θέλουν να χρονοτριβούν να εμπλέκονται με ενοικιάσεις αυτοκίνητων με την εύρεση χώρου στάθμευσης και το κυκλοφοριακό χάος της Αθήνας.

Για την μεταφορά σας στα επαγγελματικά σας ραντεβού στα ψώνια ή στην διασκέδαση σας ο έμπειρος οδηγός μας θα σας βοηθήσει με το πρόγραμμα σας και θα σας μεταφέρει όπου επιθυμείτε άμμεσα και με ασφάλεια και θα παραμείνει μαζί σας μέχρι να τον αποδεσμεύσετε.

  • Η χρέωση στην πολύωρη μίσθωση είναι με την ώρα.

Αξιόπιστες υπηρεσίες για τις μεταφορές σας βρισκόμαστε στην διάθεση σας 24 ώρες την ημέρα 7 ήμερες την εβδομάδα.

Με έναν στόλο 230 αυτοκίνητων από τους πλέον συγχρόνους με αυτοκίνητα πάντως τύπου (sedan,station wagon).

Μπορούμε να αναλάβουμε την εξυπηρέτηση των μεταφορών συνεδρίων και πολλαπλών δρομολογίων.

Κερδίστε χρόνο και χρήματα προγραμματίζοντας τις μεταφορές σας με το r/t express.Σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των αγαπημένων σας προσώπων, παιδιών ή ηλικιωμένων ατόμων σε οποιοδήποτε προορισμό και στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά εγγράφων, δεμάτων σε οποιοδήποτε προορισμό.

Καθώς και τα κατοικίδια σας.